"Чесна бесіда". Офіційний анонс!

 8 червня у Чернівцях Буковинських журналістів запросять на «ЧЕСНУ бесіду»
 
Громадський рух «Чесно», спільно з Буковинської блоговою мережею ВКурсі,  виступили з ініціативою обговорити проблеми дотримання прав журналістів Буковини у період виборчої кампанії та виклики, що постануть перед журналістським середовищем Чернівецької області. «Чесна бесіда» з журналістами відбудеться у п’ятницю, 8 червня об 15:00 в Literatur Cafe.
 

Під час «Чесної бесіди» (без політиків і «владно-опозиційного» пафосу) пропонуємо  висловити власне бачення нагальних проблем, що постали перед журналістською спільнотою Буковини, «звірити годинники» та спробувати  намітити шляхи  подолання цих проблем.
 

У зустрічі візьмуть участь журналісти буковинських ЗМІ та медіа-експерти Костянтин Квурт (Виконавчий директор Міжнародної громадської організації «Інтерньюз-Україна») та Тарас Петрів (Президент Фундації «Суспільність»). Був заступником директора Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, завідувачем кафедри міжнародної журналістики, керівником Інформаційної служби Секретаріату Президента України, головою Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі).
 

Кавою пригощає — Literatur Cafe  (площа Центральна,10, 2-й поверх магазину «Українська книга»)
Дата: Пятниця 8 червня 2012 р. об 15.00.
Тривалість зустрічі: 1,5 години
 

Щиро запрошуємо блогерів громадянської мережі Вкурсі на цей захід. Це, свого роду «пілотний проект», що має довести необхідність іншого («неполітичного») дискурсу в громадському житті… Маємо надію, що вийде цікава зустріч + велике прохання повідомити про цей захід журналістів, яких Ви важаєте достойними і такими, яким є що сказати ))) Ми запрошуємо до дискусії...

1 коментар

Святослав Вишинський
Репортаж ТРК «Чернівці»:

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте