Тренінг з нових медіа та інтернет-активності в Чернівцях

12 червня 2012 р. за ініціативи Громадянського руху «ЧЕСНО» на Буковині відбувся тренінг з нових медіа та інтернет-активності «Як ефект­­­ивно застосувати інструменти нових медіа напередодні виборів». До участі в навчальному заході запрошувалися громадські активісти, представники громадських організацій, громадсько-активні, професійні журналісти, а також медіа-активісти з навичками роботи в соціальних медіа.

 
Тренером виступив керівник програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна» та проекту з розвитку нових медіа «MediaNext» Віталій МОРОЗ, який впродовж 6 годин ознайомив учасників тренінгу з практичними аспектами політики епохи Web 2.0, новими можливостями для комунікації і контролю з боку громадян із використанням функціоналу сучасної мережі Інтернет.

 
Учасники тренінгу навчилися використовувати Інтернет-простір не лише для отримання інформації й спілкування, але й для практичного просування ідей. Також вони здійснили  SWOT-аналіз ЧЕСНО, працювали з візуальним рядом, фотоколажами, карикатурами та демотиваторами. Більше того, тренер навів цікаві приклади методик озвучення ідеї і привернення людей до неї (Сauses), а також як не помилитися з веденням Facebook, як вести ефективну комунікацію та інформування, уникаючи спаму, запропонував варіанти присутності та різноманітні засоби ефективної групової комунікації.

Георгій БОДНАРАШ,
координатор руху «ЧЕСНО» у Чернівецькоій області

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте