Рух Чесно запропонує чернівчанам вакцину доброчесності

28 липня на Соборній площі чернівчанам запропонують протестувати на чесність діючих народних депутатів та вирішити чи гідні такі політики представляти їх інтереси у парламенті. Акція триватиме з 11:00 до 12:00.
 

Мета Всеукраїнської акції, що одночасно проходитиме у всіх містах України – мобілізувати виборців та спонукати їх до усвідомленого голосування. Волонтери акції у білих халатах та футболках ЧЕСНО запропонують перехожим тест «Чесність твого депутата», сформований на основі 6-ти критеріїв доброчесності.
 

Від імені руху ЧЕСНО експертні коментарі для ЗМІ щодо принципів діяльності та вимог руху нададуть Георгій  БОДНАРАШ (координатор) та Вадим МІСЬКИЙ (співкоординатор).
 

Всеукраїнська мобілізаційна акція «Тест твого депутата»  відбудеться одночасно в 24 регіонах України. Порівняти власну оцінку депутатів знезалежним аудитом парламентарів від усіх політичних сил українці зможуть, зайшовши на сайт Руху ЧЕСНО — chesno.org.
Громадянський рух «ЧЕСНО» має на меті активізувати суспільство, щоб очистити майбутній парламент від недостойних депутатів. Рух не підтримує та не виступає проти жодного політика чи політичної сили.
 

Контактні особи:
Георгій БОДНАРАШ – 0663684345
Вадим МІСЬКИЙ – 0665692098
chesno.cv@gmail.com

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте