Рух Чесно презентує у Чернівцях аналіз чинних народних депутатів

25 липня об 11:00 розпочнеться круглий стіл «ЧЕСНИЙ аудит народних депутатів» з презентацією результатів незалежного дослідження чинних народних депутатів на відповідність «критеріям доброчесності» руху ЧЕСНО.

Учасники круглого столу:
один з ініціаторів Руху ЧЕСНО – Олег РИБАЧУК, кординатори руху ЧЕСНО у Чернівцях – Георгій БОДНАРАШ та Вадим МІСЬКИЙ, експерт – керівник Буковинського центру виборчих технологій Ігор БАБЮК.

Запрошуємо політичних та громадських діячів Буковини, представників ЗМІ та незалежних експертів до публічного обговорення результатів громадського аудиту депутатів. Круглий стіл розпочнеться:  25 липня об 11:00 у в конференц-залі за адресою: вул. Червоноармійська 4, 3 поверх.

Під час зустрічі учасники руху ЧЕСНО представлять результати першого етапу громадського аудиту кандидатів у депутати. Завдяки новітньому онлайн інструменту – ЧЕСНОМЕТРу – кожен виборець зможе ознайомитися з профайлами чинних депутатів щодо їх відповідності критеріям ЧЕСНО. Круглий стіл «ЧЕСНИЙ аудит народних депутатів» – це початок конструктивного діалогу громадянського суспільства з буковинським політикумом щодо якості кандидатів, котрі потраплять до партійних списків та кандидатів-мажоритарників, які братимуть участь у парламентських виборах. Також серед завдань зустрічі – спільно з лідерами політичних сил області обговорити виклики та завдання майбутнього парламенту.


Контактні особи:

Вадим МІСЬКИЙ – 066 569 2098
Георгій БОДНАРАШ – 066 368 4345
chesno.cv@gmail.com

1 коментар

Вадим Міський

Сюжет ТРК «Чернівці» про презентацію ЧЕСНОметра
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте