Думка тижня. Ігор Буркут: «Обов’язково йти на вибори! Якщо навіть не голосувати за когось, то принаймні зіпсувати бюлетень, щоб його ніхто не використав!»

З кожною виборчою кампанією кількість українців, яка поважає обраних ними людей різко зменшується. В цьому році  ми спостерігаємо мінімум. Настрої дуже і дуже сумні. Ці настрої підтримує влада, щоб зберегти свої посади ще на 5 років. Вона зацікавлена в тому, щоб всі українці сповідували таку думку: «Всі політики брехуни, мерзотники і злодії. І чи я піду на ті вибори чи не піду  все одно вони зроблять так, як хочуть.» Це означає, що маса людей дарує голос тим, хто схоче ці вибори сфальсифікувати.  Тому потрібно йти на вибори і навіть якщо немає за кого голосувати, то хоча би зіпсувати бюлетень.
 З іншого боку частина українців  заявляє: «я би пішов на вибори, проте не бачу сили, яка би мала чітку та обґрунтовану програму».
З кожним роком кількість закоренілих циніків зростає. Це можуть бути люди, які готові за сто гривень сидіти в палатці і роздавати матеріали чи шахраї від політтехнологій, які будуть бігати за мажоритарниками і обіцяти провести їх в парламент.
Але найбільш серйозна біда в тому, що зареєстрована величезна кількість організацій, званих політичними партіями. А насправді тих, які обєднують інтереси людей і будуть захищати їх інтереси в парламенті дуже мало.
 

2 коментарі

Захар Подкидишев
Таке враження, що цим дрібним шрифтом пані Вікторія вирішила перевірити якість зору у відвідувачів Вкурсі)))
Вікторія Яшан
Вибачте, я на вкурсі вже півроку, але користуватися ще не навчилася)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте