Академія Громадянина. Сесія ІІІ: Вадим Міський vs Захар Подкидишев

День з самого ранку видався спекотним. Сонце сліпило очі вже години з шостої, але справжнє пекло почалося по дорозі на Академію Громадянина. В тому офісі не рятують навіть відчинені вікна, хіба що, коли віє прохолодою. А це буває рідко...
Виявляється, сьогодні запізнювалася не одна я. Пансика, котрий мав би розпочате наше сьогоднішнє заняття, теж не було.
Все у свої руки взяв Вадим Міський. Нарешті він повернувся. Тепер буде порядок. Він запропонував змінити правила, але ніхто, як завжди, не відгукнувся. Змінювати правила ніхто не хоче. Та й думаю на двох останніх сесіях це вже й не потрібно.

Потім Наталі Круглашова хвалила нас за вправно виконане домашнє завдання — моніторинг ЗМІ по 201-204 округах. Було приємно)))
 
До речі, Вадим у нас сьогодні був не тільки модератором, а й лектором. Розповідав про соціальні мережі та новітні медіа загалом. Перше, що вразило, попри досить високу температуру на вулиці — він у сорочці, чорних штанях та моїх улюблених замшевих шкариках.
Друге — відео про те, як Інтернет швидко завойовує наші серця.
Третє — попри те, що презентацію бачу вдруге, відкрила для себе як вставляти в текст посилання на імена чи якусь групу. Завжди в нього на лекції дізнаюся щось нове.
Четверте — Вадим завжди вражає. Ось, до прикладу, сьогодні дав нам трьох кандидатів і сказав створити їх образ у соціальних мережах. У всіх трьох був Альф. Ми зробили його в Однокласниках радикалом партії Ляшка, котрий має алмазну фабрику, любить готувати, є вправним садівником та дивиться серіали. В контакті Альф любив котів, а на Фейсбуці став няшечкою. Тепер виникло бажання заново передивитися Альфа і згадувати дитинство.

А на десерт після смачненького обіду сьогодні в нас чорний піар Захара Подкидишева. Лекція буцім то мала називатися «Політичні технології у контексті формування та сприйняття образів політиків крізь призму медіа», але перетворилося це у гру «перетворіть Віку на кандидата, напишіть всі плюси, а потім ризики». Образом, котрий мені створили можна похизуватись, а от сексуальною орієнтацією та зоофілією у ризиках не варто.

А вже опісля лекцій, котрі сьогодні закінчилися раніше, ніж завжди, я, Подкидишев і Блажевська пішли в парк. Там ми з Женічкою побачили хлопця у футболці Rebook, переглянулися, і запитали одна в одної: — тобі теж побачилось Facebook???
Не дивно, якщо тепер Вадим буде снитись...

P.S. Обережно, Захар, коли йдеш додому, бо будеш висіти на гілляках і вказувати напрямок вітру)
З нетерпінням очікую на приїзд Оксани Ващук. Надіюсь, що і цього разу вона поідлиться таємницею про нові інструменти в громадській діяльності.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте